Кубів: Товарообіг між Україною та ЄС зріс на 15,8%

Кубів: Товарообіг між Україною та ЄС зріс на 15,8%

Укрінформ
Товарообіг між Україною та ЄС після відкриття зони вільної торгівлі зріс на 15,8%, експорт - на 18,7% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це йшлося на зустрічі першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва з комісаром ЄС з питань торгівлі Сесілією Мальмстрьом, повідомляється на сторінці МЕРТ у Тwitter.

"Кубів  на зустрічі з @MalmstromEU: Товарообіг між Україною та ЄС після відкриття зони вільної торгівлі постійно зростає. За результатами січня-липня 2018 обсяги зовнішньої торгівлі товарами у порівнянні з аналогічним періодом 2017 зросли на 15,8%, експорт зріс на 18,7%" йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні у І півріччі реалізовувалися донорські проекти на $4,9 мільярда - МЕРТ

Українська делегація на чолі з першим віце-прем’єр-міністром - міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим перебуває м. Брюссель (Королівство Бельгія). Там вона бере участь у пленарному засіданні Міністерської зустрічі Єврокомісії з питань торгівлі.

У рамках робочого візиту до інституцій ЄС у Брюсселі Кубів зустрінеться не тільки  з комісаром ЄС з питань торгівлі Сесілією Мальмстрьом, а й іншими високопосадовцями Єврокомісії.       

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-