Panama Papers: Українська компанія обіцяє розкрити інформацію про офшори

Panama Papers: Українська компанія обіцяє розкрити інформацію про офшори

Укрінформ
Компанія "YouControl" (м. Київ) протягом найближчого часу надасть своїм клієнтам доступ до реєстрів "Ofshorliks" та "Panama Papers", що мають інформацію про офшорні активи представників бізнесу, влади та політикуму, у тому числі, громадян України.

Про це поінформував засновник компанії "YouControl" (м. Київ) Сергій Мільман на прес-конференції у Херсоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо офшорних реєстрів, то плануємо обов'язково (підключати - ред.), адже тоді ми можемо досліджувати не тільки у межах України зв'язки бізнесові та власні, а й далі. Найближчим часом, над чим ми зараз працюємо, ми хочемо підключитись до "Ofshorliks" та "Panama Papers". Це ті реєстри, які ми зараз розібрали вже, і починаємо підключати до системи. Це може бути підключено, я думаю, протягом місяця чи півтора місяця", - розповів Мільман.

"YouControl" є інформаційно-аналітичною платформою для бізнес-аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів. Також платформа проводить заходи для сприяння в Україні засобам масової інформації у викритті корупції та проведенні розслідувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-