Порошенко: Україна не буде жити лише траншами МВФ

Порошенко: Україна не буде жити лише траншами МВФ

Укрінформ
Україна не може і не буде жити лише кредитними траншами та макрофінансовою допомогою від міжнародних організацій. Головне завдання - створити сприятливий інвестиційний клімат.

Про це заявив у вівторок Президент України Петро Порошенко під час відкриття засідання Національної ради реформ, на якому планується обговорити удосконалення податкової системи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні я б хотів, щоб ми з вами сконцентрувалися на двох речах: це боротьба з корупцією та антикорупційний зміст законопроекту, який ми будемо обговорювати, і інвестиційний клімат. Як і міжнародна підтримка та оборонний сектор, інвестиційний клімат - це питання життя і смерті України. Україна не може і не буде жити лише траншами МВФ, Світового банку, макрофінансовою допомогою від ЄС", - наголосив він.

За словами Президента, кредити  - це допомога "для створення  такої собі "фінансової подушки" для здійснення реформ". Однак ключова оцінка ефективності реформ в країні - це кількість FDI, прямих іноземних інвестицій: "Коли інвестори за Україну голосують доларом, фунтом, євро і гривнею (бо вітчизняний інвестор для нас також є надзвичайно важливим)".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-