Суд відклав апеляцію щодо 14-мільйонного

Суд відклав апеляцію щодо 14-мільйонного "боргу" Одеського НПЗ

Укрінформ
Колегія суддів Одеського апеляційного господарського суду приступила 20 вересня до розгляду апеляційної скарги на рішення Господарського суду Одеської області про визнання 14-мільярдних боргів Одеського нафтопереробного заводу перед двома кіпрськими компаніями-кредиторами.

Про це повідомив кореспондентові Укрінформу представник апарату апеляційного суду Олексій Пропащенко, зазначивши, що розгляд апеляції по суті відкладено на двотижневий термін.

"Головуючий на засіданні суддя Владислав Лашин, який перевіряв участь та повноваження представників сторін у справі, встановив неявку до суду арбітражного керуючого ПАТ "Одеський НПЗ" Мілени Фоміної. З огляду на це, розгляд апеляції по суті колегія апеляційного господарського суду вирішила перенести. Наступне засідання призначено на 5 жовтня", - уточнили в суді.

Як відомо, 18 серпня колегія Господарського суду Одеської області ухвалила рішення задовольнити позовні заяви до ПАТ "Одеський НПЗ" з боку низки фірм-кредиторів. У тому числі прийнято рішення про внесення до реєстру кредиторів нафтопереробного заводу російського ВТБ-банку і двох кіпрських компаній, що заявили про непогашений 14-мільярдний борг підприємства.

У свою чергу присутній на засіданні суду народний депутат Євген Дейдей висловив думку, що завдяки цьому рішенню суду бізнесмен Курченко і його російські подільники дістали змогу прибрати до рук активи одного з найприбутковіших підприємств України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-