Суд заблокував поставки мастила для Укрзалізниці

Суд заблокував поставки мастила для Укрзалізниці

Укрінформ
ПАТ «Укрзалізниця» вважає необгрунтованою та оскаржуватиме ухвалу судді Господарського суду м. Києва від 23 травня, яка заборонила виконувати договір з компанією ТОВ «Трейд Коммодіті» про постачання мастила для Укрзалізниці.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Українська залізниця".

"ПАТ «Укрзалізниця» для захисту галузі звернеться до Київського апеляційного господарського суду", - йдеться в повідомленні.

Договір був укладений 11 травня між ТОВ "Трейд Коммодіті" та філією "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця". Через рішення суду на користь одного з учасників конкурсних торгів – ТОВ "Міроіл", галузь за кілька днів взагалі залишиться без мастила і не зможе здійснювати перевезення, у тому числі в зону АТО. 

В Укрзалізниці зазначають, що наявних запасів мастила вистачить орієнтовно на тиждень, адже у середньому залізнична галузь споживає 28 тонн мастила за добу.

"До того ж, це був єдиний постачальник мастила, оскільки результати конкурсних торгів по трьох лотах, за якими переможцями стали інші два учасники торгів, 4 травня скасував Антимонопольний комітет України через скаргу все того ж учасника торгів – ТОВ "Міроіл", що звернувся до суду. Таким чином галузь залишилася без альтернативних постачальників мастила", - додають в УЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-