Україна ввійде у китайську асоціацію

Україна ввійде у китайську асоціацію "Шовковий шлях" з бюджетом $46 млрд

Укрінформ
Україна ввійде в організовану Китаєм Асоціацію "Шовковий шлях", що в рамках реалізації проекту "Новий Шовковий шлях" об'єднає двадцять одну країну. 

На її реалізацію КНР виділить близько 46 млрд доларів.

Про це в ході брифінгу розповів віце-президент та генсекретар Китайської федерації промисловців Сюн Мен, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми націлені на довгострокове співробітництво с Україною. Саме на довгострокове співробітництво, тому що ми налаштовані на створення Асоціації "Шовковий шлях", яка буде включати 21 країну. Ця асоціація буде офіційно створена і церемонія відкриття буде в червні цього року в Пекіні. Таким чином ми зможемо поглибити наше співробітництво", - сказав Мен.

За його словами, вже створено веб-сайт, що називається "Новий поїзд - новий шлях", на якому планується вирішувати політичні або економічні питання, що будуть виникати в рамках реалізації бізнес-проектів між країнами.

"Для цього проекту ми готові виділити дуже велику суму - 300 мільярдів китайських юанів для того, щоб зосередити увагу підприємців на співробітництві між країнами", - уточнив Мен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-