ЄС та ЄБРР дадуть €28 мільйонів українському бізнесу

ЄС та ЄБРР дадуть €28 мільйонів українському бізнесу

Укрінформ
Європейський союз і Європейський банк реконструкції і розвитку нададуть близько 28 млн євро на підтримку малих і середніх підприємств в Україні.

Відповідну угоду підписали у п’ятницю, 20 травня, перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів, директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер та посол ЄС Ян Томбінський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця угода є частиною ширшої ініціативи EU4Business, що також включає у себе забезпечення доступу українських МСП до фінансування і надання значної технічної допомоги урядові України в дерегуляції та реалізації ефективної політики підтримки приватного сектору", - зазначили в ЄБРР.

Згідно з підписаною угодою, Європейським Союзом та Європейським банком реконструкції та розвитку буде виділено до 28 млн євро на бізнес-консультації, інформаційну, навчальну та іншу підтримку малих і середніх підприємств в Україні в рамках програми "EU4Business". Ця допомога передбачає створення мережі центрів підтримки бізнесу в Україні.

Також передбачається, що до 12 млн євро в рамках ініціативи EU4Business буде використано для підтримки прямого фінансування, яке ЄБРР надає малим підприємствам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-