Марушевська розповіла, навіщо їздила до Канади

Марушевська розповіла, навіщо їздила до Канади

Укрінформ
Весною для вивчення можливостей співпраці із Україною, до Одеси прибуде делегація канадських бізнесменів.

Про це за результатами свого дводенного візиту до Оттави розповіла керівник одеської митниці Юлія Марушевська.

«Були зустрічі із представниками асоціації підприємців, які працюють на східну Європу, а також із сільськогосподарським об’єднанням. Ми домовилися, що в кінці травня вони привезуть канадських бізнесменів, які вивчатимуть можливості співпраці із Україною. Також вони проведуть серію семінарів для українців щодо ЗВТ між Україною та Канадою», - сказала Марушевська.

Вона додала, що провела перемовини також із деякими депутатами федерального парламенту. «Були зустрічі у парламенті із проукраїнськими депутатами, зокрема спікером палати громад. З ними ми домовилися про продовження діалогу в Україні та розширення співпраці між нашими державами», - наголосила керівник одеської митниці.

Марушевська також взяла участь у відкритті українського кінофестивалю в Оттаві, що розпочався фільмом «Я – українець». «Я задоволена візитом, адже мені вдалося поєднати і професійну частину, розвинувши привабливість Одеси та надихнувши людей на приїзд до нас, і публічну діяльність щодо боротьби із пропагандою, яка для мене теж дуже важлива», - зазначила вона.

На її переконання, суспільна думка у Канаді значно прихильніша до України, ніж у Західній Європі. «У Канаді, на відміну від інших місць, де я була, люди перебувають на українському боці, і це дуже приємно відчувати. Канадці не піддаються на маніпуляції настільки, як у Західній Європі», - підсумувала вона.

Після Оттави Марушевська вирушила до Вашингтону, де її чекає «купа роботи із донорськими організаціям, які підтримують те, що ми робимо в Одесі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-