Абромавичус розказав про підсумки інвестиційної зустрічі у Берліні

Абромавичус розказав про підсумки інвестиційної зустрічі у Берліні

Укрінформ
Можливий запуск в Україні другого заводу концерну Leoni - такий підсумок переговорів міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса з німецькими інвесторами у Берліні 23 жовтня.

Про це міністр розповів кореспондентові Укрінформу, підбиваючи підсумки Українсько-німецького економічного форуму у Берліні 23 жовтня.

"Ми розмовляли з тими, хто вже тут (в Україні - ред.) перебуває, у тому числі з компанією Leoni, яка створила у Львові 6 тис. робочих місць. Йдеться про запуск нової фабрики, схожої на існуючу. Я вів з ними переговори, ми потенційно змагаємося ще з двома сусідніми країнами", - сказав Абромавичус.

Міністр також відмітив велику зацікавленість німецьких інвесторів у розвитку бізнесу в Україні.

"Маленька зустріч представників німецького бізнесу і делегації українського уряду, яка мала відбутися як зустріч вузького кола друзів і тих компаній, які вже інвестують в Україну, перетворилася у результаті на найбільший інвестфорум в історії Німеччини", - поділився враженнями Абромавичус.

Нагадаємо, один з найбільших німецьких виробників кабелю - німецький концерн Leoni - раніше відкрив у місті Стрий Львівської області завод з виробництва кабельної продукції для нових моделей автомобілів Opel. Німці інвестували в цей проект 40 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-