Приватизація ОПЗ: завод обрав консультанта

Приватизація ОПЗ: завод обрав консультанта

Укрінформ
Одеський припортовий завод підписав контракт на надання послуг інвестиційного консультанта з міжнародним інвестиційним банком UBS.

Про це повідомили у прес-службі Фонду державного майна України.

"ОПЗ нарешті має консультанта, одного з найбільших інвестиційних банків світу, що допоможе нам провести прозору і вигідну для держави приватизацію", – зазначив керівник ФДМУ Ігор Білоус.

Повідомляється, що "ОПЗ" надсилав пропозиції міжнародним інвестиційним банкам, які входять до 15 перших у сфері хімічної промисловості за рейтингом ThompsonOne.

На запит відповіли шість банків. "Було проведено відповідну перевірку, яка виявила, що жоден з цих банків не перебуває під санкціями з боку України, держав ЄС та США", - йдеться в повідомленні

4 вересня відбулося засідання тендерної комісії: "Переможцем конкурсу з найбільшою кількістю балів став міжнародний інвестиційний банк UBS. Після цього було проведено переговори щодо укладання договору про надання Публічному акціонерному товариству "Одеський припортовий завод" послуг інвестиційного консультанта, результатом яких і стало підписання відповідного пакету документів".

Нагадаємо, 23 вересня Кабінет міністрів ухвалив перелік інвестиційно привабливих державних підприємств, до приватизації яких будуть залучені радники.

Мова йде про ПАТ "Одеський припортовий завод", а також про ПАТ "Центренерго", Акціонерну компанію "Харківобленерго", ВАТ "Запоріжжяобленерго", ПАТ "Миколаївобленерго", ПАТ "Хмельницькобленерго", ВАТ "Тернопільобленерго", ДП "Дніпропетровський науково-виробничий комплекс "Електровозобудування" та ПАТ "Сумихімпром".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-