У

У "ДНР" після обстрілу люди переїхали вантажівкою групу найманців з РФ

Укрінформ
У "ДНР" родичі загиблого унаслідок обстрілу бойовиками Ясинуватої наїхали вантажівкою на групу військовослужбовців російсько-терористичних військ.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook Головне управління розвідки Міністерства оборони України, люди були обурені небажанням бойовиків провести об’єктивне розслідування та виплатити грошові компенсації постраждалим.

"Через небажання командування корпусу провести об’єктивне розслідування та виплатити грошові компенсації постраждалим 2 серпня ц.р. їх родичі вчинили навмисний наїзд вантажним автомобілем на групу військовослужбовців мінометної батареї 1 мотострілецького батальйону 5 омсбр", - ідеться у повідомленні.

Унаслідок наїзду зазнали травм заступник командира батареї Міляєв Олег Алтийович та навідник Муллахметов Рашид Максудович.

Як зазначили у ГУР, 1 серпня в результаті помилкового обстрілу власної території військовослужбовцями одного з артилерійських підрозділів 5-ї окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1-го армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ у власній квартирі загинув місцевий мешканець н.п.Ясинувата, а його дружина дістала тяжкі поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-