На блокпості села Валер'янівка поліцейські відзначилися тричі

На блокпості села Валер'янівка поліцейські відзначилися тричі

Фото
Укрінформ
За добу на блокпості села Валер'янівка поліцейські припинили три правопорушення: перевезення гранати РГД-5 та наркотичних речовин коноплі і амфетаміну, а також затримали розшукуваного аліментника.

Про це у неділю повідомляє Волноваський відділ поліції Донецької області.

"Під час заходів безпеки поліцейські затримали 47-річного жителя Луганської області. Чоловік їхав у громадському транспорті з бойовою гранатою у сумці. Боєприпас був схований у шкарпетку", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що чоловік віз вибухонебезпечний предмет до Маріуполя. Спійманий «на гарячому» правопорушник став запевняти, що знайшов гранату та хотів здати поліції у Маріуполі. Ця версія перевіряється.

Цього ж дня поліцейські затримали 46-річного жителя Житомирської області, у якого було виявлено наркотики: два згортки з коноплями та два пакетики з амфетаміном. Нарколюбитель їхав до Мар’їнського району. Затриманий розповів, що наркотики – для особистого вжитку. Але наразі поліція перевіряє, чи не є перевізник наркокур’єром.

Крім того, співробітники поліції зупинили 35-річного чоловіка, який з 2014 року перебував у розшуку за невиплату аліментів.

Усі факти порушення законодавства внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, по кожному з них приймається рішення згідно з чинним законодавством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-