У Кам’янському рятувальники знешкодили 1000-кілограмову авіаційну бомбу

У Кам’янському рятувальники знешкодили 1000-кілограмову авіаційну бомбу

Відео
Укрінформ
У Кам’янському (колишньому Дніпродзержинську) рятувальники ДСНС знешкодили і знищили 1000-кілограмову авіаційну бомбу часів Другої світової війни.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

«27 травня приблизно о 19-й годині в службу порятунку 101 міста Камянське надійшло повідомлення, що в Баглійському районі, по вулиці Широка, на березі річки Коноплянка виявлений напівзатоплений предмет, схожий на застарілий боєприпас. На місце виявлення предмета оперативно прибули рятувальники, які ідентифікували знахідку як авіаційну бомбу ФАБ -1000 часів Другої світової війни.

28 травня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області застаріла авіаційна бомба була знешкоджена і знищена на спеціальній підривної майданчику. Місце події обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що проведенню рятувальної операції ускладнював доступ до місця знаходження авіаційної бомби. Тому, для проїзду піротехнічного автомобіля рятувальники провели заходи з розчистки дороги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-