У центрі Нью-Йорка запустили відеокампанію на підтримку України

У центрі Нью-Йорка запустили відеокампанію на підтримку України

Укрінформ
Американська організація Nova Ukraine за підтримки Master of Code Team запустили відеокампанію на Таймс Сквер у Нью-Йорку з метою нагадати американцям про війну Росії в Україні та необхідність допомоги українцям.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив піар-менеджер Master of Code Team Олексій Мінаков.

За його словами, відеоролик, який транслюється на головній площі Манхеттену чотири рази на годину з 16 до 23 грудня, показує українців і розбиті вікна, що символізують розбиті через війну життя. Також міститься заклик до дії: «Donate. Empower. Be the Change» («Пожертвуй. Надай силу. Стань зміною»).

Мінаков зауважив, що час для цього обраний ідеально. Зараз giving season — період між Днем подяки та Різдвом, що традиційно асоціюється в США з пожертвами, благодійністю та різними формами допомоги.

Він додав, для Master of Code Team честь допомагати та бути частиною такого значущого проєкту від української діаспори в США.

Нагадаємо, раніше у грудні організація US Ukrainian Activists (USUA) звернулася до представників Української громади в США та небайдужих американських громадян, щоби вони закликали сенаторів і конгресменів у своїх округах ухвалити допомогу Україні якомога скоріше.

Фото: Olexiy Minakov, Nova Ukraine / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-