Українці Азербайджану передали допомогу для бійців АТО та переселенців

Українці Азербайджану передали допомогу для бійців АТО та переселенців

Укрінформ
Українська діаспора Азербайджану зібрала і передала гуманітарну допомогу учасникам АТО на сході України та внутрішньо-переміщеним особам з тимчасово окупованої території АР Крим і районів проведення АТО.

Про це повідомляють Новини діаспори з посиланням на прес-службу Посольства України в Азербайджанській Республіці.

"28 липня 2016 року "Українським конгресом Азербайджану" на чолі з Ю.Л.Осадченком, а також Сураханським районним відділенням "Української громади в Азербайджані ім. Т.Г.Шевченка" на чолі з А.М.Копиловою було передано Посольству України одяг, продукти харчування тривалого зберігання для тих, хто стоїть на захисті територіальної цілісності і незалежності України, а також особам, які вимушені були покинути свої домівки внаслідок російської агресії та дій терористичних організацій сепаратистів на сході України", - йдеться у повідомленні.

Водночас, Посол України О.П.Міщенко подякував за передану допомогу і запевнив, що найближчим часом вона буде відправлена в Україну. Він наголосив, що в сьогоднішніх умовах надана допомога можливо комусь врятує життя або збереже здоров’я.

Посол також зазначив, що азербайджанці, як ніхто інші, добре обізнані з тим, що означає окупація Батьківщини, і цією допомогою підставили плече братському українському народу. Тому, висловлюючи подяку представникам української діаспори, О.Міщенко підкреслив, що це подяка усьому азербайджанському народу, патріотам і громадянам Азербайджану, що підтримують територіальну цілісність як країни свого громадянства, так і своєї історичної Батьківщини – України.      

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-