У КМДА кажуть, що VIP-місця на Євробаченні – лише вдома під телевізором

У КМДА кажуть, що VIP-місця на Євробаченні – лише вдома під телевізором

Укрінформ
Заступник голови КМДА Олексій Резніков заявляє, що VIP-трибуни на "Євробаченні-2017" не передбачені, і охочі мають подбати про квитки на пісенний конкурс самі.

 Про це він сказав на брифінгу у вівторок, передає кореспондент Укрінформу. 

"Свого часу ми запитали представників Європейської мовної спілки, НТКУ, чи потрібно планувати розміщення VIP-трибун, особливо для поважних гостей, бо передбачали, що депутати, міністри матимуть бажання відвідати цю подію. І ми отримали дуже цікаву, чесну відповідь, яка мені особисто дуже сподобалась. Було сказано так: що, звісно, всі депутати, конгресмени, прем'єр-міністри, президенти країн - всі-всі-всі - будуть мати можливість спостерігати Євробачення в першому ряду біля свого телевізора у власній домівці. Євробачення - дуже демократична подія, і там VIP-місць не передбачено", - зазначив Резніков.

Тому він порадив тим, хто буде звертатися до них по квитки, залишатися біля власного телевізора дома з родиною.

За його словами, вартість квитків буде встановлювати Європейська мовна спілка, і відповідно, буде проведено тендер на оператора, який їх розповсюджуватиме.  

Щодо електронних квитків у громадському транспорті, то, на його думку, це навряд чи встигнуть зробити з огляду на технологічну складність процесу.

"Ми би хотіли, щоб це почало працювати, бо в ідеалі всі офіційні делегації мали би отримати такий електронний квиток для легкого переміщення по місту. Таке завдання стоїть, але чи ми встигнемо це зробити технологічно, час покаже", - сказав Резніков.

Він нагадав, що три основні події "Євробачення-2017" - два півфінали та фінал - відбудуться 9, 11 і 13 травня. Але по кожній з них буде окрема повноцінна репетиція. Тобто кожна збиратиме до 10 тисяч глядачів на арені Міжнародного виставкового центру, а дивитись дійство по телебаченню буде близько 200 млн осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-