Ім'я учасника Євробачення від України дізнаємося у лютому – Аласанія

Ім'я учасника Євробачення від України дізнаємося у лютому – Аласанія

Укрінформ
Генеральний директор Національний телекомпанії України Зураб Аласанія заявив, що ім'я учасника "Євробачення 2017" від України стане відомо у лютому.

Про це він розповів у інтерв'ю DT.UA.

За словами Аласанії, трансляція "Євробачення 2017" буде повністю здійснюватися НТКУ, а канал СТБ, з яким у телекомпанії укладено договір, займеться забезпеченням Національного відбору.

"Національний відбір до "Євробачення 2017" вже стартував. По фінансах - НТКУ платить за ліцензію, СТБ бере на себе забезпечення національного відбору. В ефір відбір вийде в лютому, тоді і стане відоме ім'я учасника "Євробачення 2017" від України", - підкреслив Аласанія.

Як повідомляв Укрінформ, першого вересня в Україні офіційно стартував національний відбір на конкурс однієї пісні "Євробачення-2017".

У жовтні-листопаді команда національного відбору проїде найбільшими містами України (Харків, Запоріжжя, Львів, Дніпро, Одеса, Київ), де музичний продюсер національного відбору Костянтин Меладзе особисто прослухає всіх, хто подасть заявки на участь.

До складу журі національного відбору разом із Костянтином Меладзе входить співачка Джамала, яка принесла Україні перемогу на "Євробаченні-2016".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-