Музичний «O-Fest-2016» на Київщині збере учасників із 15 країн

Музичний «O-Fest-2016» на Київщині збере учасників із 15 країн

Укрінформ
У Києві та Київській області 4-5 червня відбудеться IV Міжнародний музичний фестиваль «O-Fest-2016». Цьогоріч участь у фестивалі візьмуть представники 15 країн. 

Про це Укрінформу повідомили в Національному академічному театрі оперети.

«IV Міжнародний фестиваль «O-Fest-2016» – музичний фестиваль, який є своєрідним діалогом культур, це велика мистецька акція, глобальний проект, спрямований на розвиток культурних цінностей, покликаний об’єднати світ за допомогою музики», - ідеться в прес-релізі.

Цьогоріч фестиваль пройде у місті Буча та в Києві з 4 по 5 червня. Перший день фестивалю пройде в ландшафтному парку міста Буча. Там відбудуться виступи молодих київських поетів, дитячих ансамблів, кулінарні презентації та Міжнародний Гранд-концерт у Літньому Театрі.

На відвідувачів чекають арт-проекти живопису та графіки, майстер-класи з аква-гриму, гончарної майстерності та виготовлення ляльки-мотанки.

Фестиваль продовжить свою роботу в м.Києві 5 червня, біля Арки Дружби народів, де на гостей чекають виступи маршевих барабанщиків, ансамблю спортивного і бального танцю «Фаворит», майстрів традиційного японського бойового мистецтва «кендо» та майстер-класи з каліграфії, орігамі, мистецтва кімоно. Завершить фестиваль Міжнародний Гранд-концерт за участю артистів Національної оперети України та артистів провідних музичних театрів світу.

За словами організаторів, родзинкою фестивалю стануть виступи Івано-Франківського ливаря Всеволода Бажалука, який представить традиційні методи лиття у перформансі «Складання міфу».

Цього року участь у фестивалі візьмуть представники 15 країн: Чехії, Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, США, Китаю, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, Словаччини, Фінляндії, України та Азербайджану. 

Фото: relax.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-