У Криму партизани провели комплексну розвідку аеродрому «Саки»

У Криму партизани провели комплексну розвідку аеродрому «Саки»

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму українські партизани провели комплексну розвідку аеродрому "Саки".

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Останнім часом наші агенти активно займаються розвідкою стратегічного аеродрому в Новофедорівці, більш відомим як Сакський аеродром. Він є одним із стратегічно важливих об'єктів, бо з нього відбувається більшість зльотів російських винищувачів, які здійснюють атаки на Україну", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Партизани зафіксували прибуття у Джанкой нової групи російських військових

Зазначається, що на момент розвідки зафіксовано приблизно 10 винищувачів Су-30, що свідчить про важливість аеродрому як платформи для повітряних операцій, також місця розміщення засобів ППО та РЛС типу "Каста-2Е2", що свідчить про високий рівень захисту.

"Це лише мала частина всіх розвідданих, які ми отримали. Усю інформацію передано Силам оборони України, чекаємо від них позитивних новин", – зауважили партизани.

Читайте також: Під час удару по авіабазі «Бельбек» був ліквідований російський генерал - ЗМІ

Раніше Укрінформ повідомляв, що Повітряні сили ЗСУ 31 січня, завдали чергового успішного удару по ворогу, атакувавши аеродром "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму. Командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук подякував усім, хто долучився до очищення Криму від російської присутності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-