У Криму на третину підняли зарплату контрактникам, які згодні воювати проти України

У Криму на третину підняли зарплату контрактникам, які згодні воювати проти України

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму так званий військкомат оголосив про збільшення на третину заробітної плати для охочих підписати контракт на "виконання спеціальних військових завдань".

Про це пише "Крим.Реалії", повідомляє Укрінформ.

"Підконтрольний росії військовий комісаріат анексованого Криму, який продовжує набір контрактників для "виконання спеціальних військових завдань", заявив про збільшення заробітної плати таким контрактникам на третину", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ще в березні в так званому "військкоматі" Криму повідомляли, що заробітна плата контрактників, які виконують "спеціальні завдання", становитиме 200 тис. рублів на місяць. Тепер сума щомісячної оплати зросла на третину – до 300 тис. рублів на місяць.

Оголошення про набір контрактників розміщують ЗМІ окупаційної влади Криму.

Так, телеканал "Міллет" опублікував оголошення про те, що "на високооплачувану роботу, пов'язану з ризиком, потрібні чоловіки".

"Заробітна плата становить 300 тисяч рублів", - йдеться в оголошенні.

Кореспондент "Крим.Реалії" зв'язався за вказаним в оголошенні номером телефону, де йому підтвердили, що йдеться "про участь у спецоперації" і для отримання детальної інформації необхідно з'явитися з документами в "республіканський військкомат", уточнивши, що контракт укладається з чоловіками, придатними для проходження військової служби по здоров'ю віком до 45 років.

Читайте також: В окупованому Криму активізується партизанський рух проти Z-фашистів

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Війська росії знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні оголосили воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-