Сили оборони відбили п'ять штурмів росіян на лівобережжі Херсонщини та Оріхівському напрямку

Сили оборони відбили п'ять штурмів росіян на лівобережжі Херсонщини та Оріхівському напрямку

Укрінформ
В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники відбили три штурми російських загарбників на лівому березі Дніпра в районі Кринок та два на Оріхівському напрямку - в районі Старомайорського та Роботиного.

Як передає Укрінформ, про це Сили оборони півдня України повідомили в Телеграмі.

«На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 2 штурми. 1 в районі Старомайорського та 1 в районі Роботиного. Успіху не мали», - ідеться в повідомленні.

На лівому березі Дніпра, на тимчасово захопленій території Херсонської області, ворог здійснив три безуспішні штурми в районі населеного пункту Кринки. У результаті з втратами відійшов на свої вихідні позиції.

Українські бійці продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

У Силах оборони півдня зауважили, що російські загарбники тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційних ударів, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів і не припиняють аеророзвідку. В операційній зоні за минулу добу зафіксували проліт 139 розвідувальних БПЛА.

Читайте також: На фронті відбулось 93 боєзіткнення, найбільше - на Авдіївському напрямку

Протягом бойової доби росіяни завдали чотирьох авіаційних ударів, застосувавши дві керовані авіабомби на Оріхівському напрямку, дві керовані авіабомби та понад 40 некерованих авіаційних ракет на Херсонщині.

Внаслідок ворожого авіаудару керованими бомбами по Качкарівці Херсонської області пошкоджено адміністративну будівлю та приватні житлові будинки. Жертв серед населення немає.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби на різних напрямках фронту відбулося 114 бойових зіткнень Сил оборони України з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-