Польський підприємець відвіз дві тонни допомоги українським військовим на передову

Польський підприємець відвіз дві тонни допомоги українським військовим на передову

Фото
Укрінформ
Польський підприємець Войцех Пьотр Скудларскі сам зібрав та привіз на передову дві тонни гуманітарного вантажу для військових ЗСУ.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна рада, передає Укрінформ.

«Дві тонни гуманітарного вантажу привіз в Україну і доправив до воїнів на Харківщину Войцех Пьотр Скудларскі з Польщі. Чоловік декілька разів передавав допомогу нашим військовим, а згодом вирішив приїхати особисто», - йдеться у повідомленні.

В облраді зазначили, що Войцех Пьотр Скудларскі – керівник однієї з польських фірм, де працював житель Рукшинської громади Руслан Калиняк і часто розповідав про страшні події в Україні. Тож поляк вирішив допомагати нашому народові боротися з російськими окупантами.

Читайте також: Гуманітарної допомоги в Україні потребують понад 14 мільйонів жителів - ООН

Спочатку чоловік приїхав у Рукшинську громаду та з’ясував, що багато місцевих жителів воюють на Харківському напрямку. Тож благодійник вирушив туди разом з місцевими волонтерами. Вони доправили воїнам понад дві тонни потрібних речей та поспілкувалися з українськими бійцями.

Також Войцех Пьотр Скудларскі – учасник бойових дій на території колишньої Югославії, тож розуміє військових і їхні потреби. Керівництво та жителі Рукшинської громади подякували благодійнику за підтримку та співпрацю.

Читайте також: Військовим передали 2 тисячі РЕБ ближньої дії від кластера Brave1

Як повідомлялося, Івано-Франківськ передав військовим на Донеччині майже 250 дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-