Уряд ухвалив рішення про додаткові ₴ 70 тисяч для військових на передовій

Уряд ухвалив рішення про додаткові ₴ 70 тисяч для військових на передовій

Укрінформ
Кабінет міністрів України ухвалив рішення про додаткову виплату одноразової винагороди в розмірі 70 тис. грн для військових на передовій за кожні сумарно обчислені 30 днів виконання бойових завдань.

Як передає Укрінформ, про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у Телеграмі.

“На виконання спільної ініціативи Верховної Ради й уряду сьогодні встановили доплату в розмірі 70 тис. гривень для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на першій лінії”, - ідеться у повідомленні.

Одноразова винагорода нараховуватиметься за кожні 30 днів виконання таких завдань.

"Будемо й надалі піклуватися про наших воїнів, які захищають країну та домівки мільйонів українців", - наголосив Шмигаль.

Читайте також: Рада ухвалила закон про мобілізацію

Як зазначили у Міністерстві оборони України, загальна сума виплат тепер складатиметься з базової суми у 100 тис. грн та додаткової винагороди у 70 тис. грн, сумарно – 170 тис. грн.

Ці кошти будуть виплачуватися військовослужбовцям, які виконують завдання на лінії бойового зіткнення, а також на території ворога.

"Це рішення не лише про мотивацію, але й про справедливість. Винагорода стане додатковим стимулом для наших захисників, які знаходяться на вістрі бойових дій. Вдячний колегам за розуміння і підтримку", – зазначив міністр оборони України Рустем Умєров.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада проголосувала за постанову, що зобовʼязує уряд ухвалити рішення про додаткову виплату одноразової винагороди в розмірі 70 тис. грн для військових на передовій за кожні сумарно обчислені 30 днів виконання бойових завдань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-