Ворог вночі намагався атакувати дронами енергетичні об'єкти на Одещині

Ворог вночі намагався атакувати дронами енергетичні об'єкти на Одещині

Укрінформ
Російські військові вночі намагалися атакувати дронами енергетичну інфраструктуру в Одеській області, на Запоріжжі внаслідок падіння уламків збитих безпілотників пошкоджено кілька приватних будинків і господарчих споруд.

Про це повідомили Сили оборони півдня у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Ворог знов прокладає маршрути через житлові квартали мирних населених пунктів, внаслідок чого уламки збитих дронів спричинили пошкодження кількох приватних будинків та господарчих споруд у Запорізькому районі. Люди не постраждали», - зазначають військові.

Вони поінформували, що вночі ворог атакував з півдня кількома хвилями ударних дронів. БПЛА типу Shahed-131/136 з тимчасово окупованого Криму заходили як через тимчасово окуповану лівобережну частину Херсонщину, так і з акваторії Чорного моря.

Перша хвиля атаки була спрямована на Запоріжжя і Дніпропетровщину. За дві години бойової роботи було збито 2 безпілотники на Дніпропетровщині і 7 - на Запоріжжі.

Читайте також: На Одещині прогриміли вибухи - ЗМІ

«В наступній хвилі ворог атакував Одещину, спрямувавши удар на енергетичну інфраструктуру. Протягом півгодинної бойової роботи всі 4 дрони були збиті», - додали у Силах оборони півдня.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч проти 5 квітня ворог завдав удару по Україні п'ятьма ракетами, а також застосував 13 БПЛА Shahed-136/131. Усі дрони знищені силами протиповітряної оборони.

Фото: Сили оборони півдня

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-