Нацгвардійці за тиждень знищили 17 бліндажів із російськими військовими

Нацгвардійці за тиждень знищили 17 бліндажів із російськими військовими

Відео
Укрінформ
Бійці Національної гвардії України за минулий тиждень знищили 17 бліндажів із особовим складом російських військ, а також сім складів із ворожим боєкомплектом та понад 200 одиниць військової техніки й озброєння загарбників.

Як передає Укрінформ, про це міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив у Телеграмі, оприлюднивши відео, де зафіксована робота бригади «Спартан».

«За кожне горе, яке приносять окупанти на нашу землю, до наших родин, наступає відплата. МВС робить свій внесок у знищення ворога. Бійці Національної гвардії України завжди на передовій нашої боротьби», – наголосив міністр.

Так, за тиждень нацгвардійці, знищили, зокрема, 84 автомобілі із загарбниками, 43 одиниці ворожої бронетехніки й 26 танків.

Читайте також: Нацгвардійці знищили російський ретранслятор на водонапірній башті

Серед знищеного за цей час також – 39 артилерійських систем РФ, сім засобів радіоелектронної боротьби, три одиниці інженерної техніки та дві реактивні системи залпового вогню ворога.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 18 березня Сили оборони України знищили вже понад 431 550 російських загарбників і тисячі одиниць ворожої техніки та озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-