Центр стратегічних комунікацій пояснив мету російських фейків про «слабкість оборони» ЗСУ

Центр стратегічних комунікацій пояснив мету російських фейків про «слабкість оборони» ЗСУ

Укрінформ
Інформація про те, нібито після відходу ЗСУ з Авдіївки Україна не буде спроможна збудувати потужні лінії оборони, є частиною російської ІПСО, спрямованої на деморалізацію та підрив довіри до керівництва держави.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

"Брехня: після відходу ЗСУ з Авдіївки Україна не буде спроможна збудувати потужні лінії оборони на зразок російської "лінії Суровікіна". Цю новину поширює одна з проросійських спільнот. Правда: ці й подібні заяви є складовою російської інформаційно-психологічної спецоперації, яка спрямована на деморалізацію та підрив довіри українців (особливо воїнів ЗСУ) до військового та політичного керівництва України", - заявили у відомстві.

Зазначається, що насправді укріплення, зокрема й на Авдіївському напрямку, є і вони вдосконалюються.

Читайте також: На Харківщині вже будують другу оборонну лінію - ОВА

"Роботи з будівництва і облаштування нових укріплень на всіх напрямках тривають безперервно", - запевнили в Центрі стратегічних комунікацій та інформбезпеки.

Як повідомлялося, протягом попередньої доби на Авдіївському напрямку українські військові відбили 11 атак РФ у районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське, Орлівка, Олександропіль та Невельське.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-