Зеленський провів Ставку: обговорили забезпечення фронту снарядами і дронами

Зеленський провів Ставку: обговорили забезпечення фронту снарядами і дронами

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, де були присутні командувачі основних напрямків та операцій, детально обговорювалося забезпечення фронту снарядами і дронами.

Про це Глава держави розповів у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Важлива Ставка. Командувачі основних напрямків та операцій були присутні очно. Разом з ними, Генштабом, Міноборони, Мінстратегпромом і Мінцифрою в усіх деталях розібрали тему забезпечення фронту снарядами та дронами. Фактичні витрати, щоденна потреба, розподіл між підрозділами», - повідомив Президент.

Читайте також: Президент затвердив склад делегації для переговорів про гарантії безпеки для України

За його словами, під час засідання систематизували поточні та майбутні контракти, допомогу від партнерів, власне виробництво, зокрема відкриття нових ліній. «Робимо все, щоб забезпечити воїнів усім необхідним для виконання завдань», - зазначив Зеленський.

Інша важлива тема, яку обговорили на засіданні Ставки, - ППО. За словами Президента, проаналізували останні російські удари та ефективність Повітряних сил, узгодили наступні кроки для посилення захисту міст, громад, підприємств та об’єктів критичної інфраструктури.

Як повідомляв Укрінформ, 30 грудня Президент Володимир Зеленський провів підсумкове засідання Ставки Верховного головнокомандувача, під час якого визначили стратегію застосування Сил оборони України на 2024 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-