Виробництво озброєння та отримання ракет для ППО - Зеленський провів нараду

Виробництво озброєння та отримання ракет для ППО - Зеленський провів нараду

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду, отримав доповіді розвідок та зведення з фронту.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив у Телеграмі.

«Щоденний селектор. Триває виконання важливих оборонних домовленостей з нашими партнерами. Отримали як дефіцитні ракети до наявних систем ППО, так і нові, сучасні зенітні комплекси. Вдячний нашим друзям», - заявив Зеленський.

За його словами, дають результат і зусилля з нарощування власного виробництва. «Уперше вийшли на показник шість «Богдан» на місяць. І вже бачимо, як збільшити його ще. Працює і наш «зерновий коридор». Перевищили позначку 7 млн тонн вантажів», - зазначив глава держави.

Читайте також: Зеленський анонсував посилення протиповітряної оборони України

Президент також отримав доповіді розвідок, зведення з фронту. Оборонні бої на Бахмутському та Авдіївському напрямках, активні дії на півдні.

«Херсон. Надзвичайні служби, ОВА та МВА долають наслідки чергового варварського обстрілу та допомагають постраждалим. А Сили оборони реалізують задум, як відбити ворогу можливості й бажання тероризувати місто», - заявив Зеленський.

Читайте також: У Міноборони заявили, що в грудні ЗСУ отримають в кілька разів більше безпілотників

Як повідомляв Укрінформ, 22 листопада Зеленський на щоденному селекторі заслухав звіти про ситуацію на фронті, наслідки обстрілів цивільної інфраструктури в Херсоні, Бериславі, Нікополі та дані розвідки стосовно міжнародних подій і планів РФ.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-