Росія від самого початку програла цю війну - Зеленський

Росія від самого початку програла цю війну - Зеленський

Укрінформ
У дипломатичному відношенні Росія від самого початку програла війну, яку розв'язала проти України.

Про це заявив Володимир Зеленський в інтерв'ю Sky TG24, передає Укрінформ.

Глава держави пояснив, що ядерні погрози агресора говорять про те, що «інші методи, як-от дипломатія чи війна на полі бою, не спрацювали».

«Росія програла цю війну, програла з самого початку, тому що вони не хотіли ніякої дипломатії, а хотіли дуже швидко, за дні, тижні, знищити повністю незалежність України. Вони програли це дипломатично», - заявив Зеленський.

Він додав, що коли Україні вдалося об'єднати світ, то РФ програла цю війну і на зовнішньополітичному рівні.

Водночас глава Української держави зазначив, що агресор програв на полі бою, «коли ми почали їх витісняти крок за кроком з нашої землі».

Читайте також: Українці роблять усе, щоб це була остання війна у Європі та світі - Зеленський

«Світ повинен готуватися, що будуть залякування ядерні з боку РФ. Чим ближче до зими, тим цих залякувань буде більше. Це абсолютно зрозуміло для мене, всю цю інформацію я отримував від нашої розвідки й аналітики. і ми робили відповідні висновки. Агресор буде це робити, і це прояв його слабкості», - резюмував Президент України.

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський переконаний, що Україні вдасться зберегти підтримку з боку Сполучених Штатів Америки та Європи, оскільки будь-які паузи й затримки у військовій допомозі можуть зіграти на руку агресору.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-