Війська РФ знову формують ударний кулак на Куп’янському напрямку - Синєгубов

Війська РФ знову формують ударний кулак на Куп’янському напрямку - Синєгубов

Укрінформ
Війська РФ формують ударний кулак на Куп’янському напрямку, не полишаючи штурмові дії, однак ЗСУ дають їм відсіч.

Про це повідомив в ефірі телемарафону “Єдині новини” начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Ситуація на Куп'янському напрямку залишається складною. Ворог там формує певний ударний кулак, щоб активізувати чергові штурмові дії. Однак ця їхня, так би мовити, діяльність проводиться постійно, вже декілька місяців. Після того, як отримують ураження від наших військових живої сили, техніки, озброєння, вони вимушені відходити на поновлення”, - сказав Синєгубов.

Відео: телемарафон «Єдині новини»

Він зауважив, що обстріли цивільної інфраструктури в регіоні не припиняються: росіяни б’ють по житлових будинках, по сільськогосподарських підприємствах.

Евакуація з найнебезпечніших через російські обстріли громад Куп'янщини триває. За даними Харківської ОВА, вже евакуйовано 2 339 людей, у тому числі 350 дітей. Ще 1 438 осіб, у тому числі 164 дитини, виїхали самостійно.

Читайте також: Генштаб ЗСУ: Стримуємо ворожий наступ на Бахмутському та Мелітопольському напрямках

Як повідомлялося, на Куп’янсько-Лиманському напрямку війська рф понад 500 разів за добу обстрілюють позиції українських захисників, однак це не допомагає ворогу змінити ситуацію на свою користь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-