Шойгу робить перебільшені заяви заради іміджу та на тлі критики - британська розвідка

Шойгу робить перебільшені заяви заради іміджу та на тлі критики - британська розвідка

Укрінформ
Упродовж минулого тижня міністр оборони Росії Сергій Шойгу з’являвся у публічному полі з метою представити себе людиною, що продовжує контролювати стратегічні питання, у той час як Сили оборони України прискорюють свій наступ.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомляє Міноборони Британії з посиланням на дані розвідки.

«Протягом останнього тижня міністр оборони Росії Сергій Шойгу з’являвся у публічному полі, ймовірно, з метою представити себе як того, хто контролює стратегічні питання, у той час як Україна прискорює наступальні операції. Шойгу надав принаймні два коментарі щодо оборонних операцій Росії, включно із серйозно перебільшеними заявами щодо українських втрат. Це контрастує з іншими ключовими періодами війни, коли він зникав з публічної площини», - заявили у відомстві.

Читайте також: Шойгу наказав усім ПВК підписати контракти з Міноборони РФ

У Міноборони додали, що Шойгу також закликав російську оборонну промисловість подвоїти свої зусилля та критикував офіцерів Західного військового округу за недостатню швидку відправку резервної бронетехніки на фронт.

«Шойгу, ймовірно, гостро усвідомлює необхідність підтримувати позитивний імідж перед обличчям дедалі більш відкритої критики з боку деяких росіян», - зазначили у відомстві.

Як повідомляв Укрінформ, позашлюбний син міністра оборони Росії Сергія Шойгу 22-річний Данило Шебунов виїхав із Росії до Туреччини за кілька днів до оголошення в РФ «часткової мобілізації».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-