В Україні створюють Корпус морської піхоти - Зеленський

В Україні створюють Корпус морської піхоти - Зеленський

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський оголосив про створення Корпусу морської піхоти в Україні.

Про це він повідомив під час спілкування з морськими піхотинцями, відео з якого опубліковано на каналі глави держави у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Особливий день. Особливий для всіх громадян України. День особливої відваги, стійкості, сили, які мають бійці морської піхоти України. Сьогодні маю честь оголосити, що ухвалено рішення значно збільшити потенціал української морської піхоти – створити Корпус морської піхоти", - зазначив Зеленський.

Джерело: Zelenskiy / Official

Президент також запевнив, що держава робитиме все для розвитку цього важливого, міцного роду військ, для оснащення нашої піхоти сучасною зброєю, технікою та для створення нових бригад морської піхоти України.

Читайте також: Зеленський поїхав на фронт привітати морських піхотинців

"Дякую кожному воїну за те, що ви робите все ближчою найголовнішу сторінку нашої держави. Це сторінка справедливої української перемоги. Слава вам – усім морським піхотинцям України!", - підкреслив він.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський відвідав позиції українських військовослужбовців на Донеччині у смузі оборони Вугледар – Мар’їнка, заслухав доповідь командувача морської піхоти й вручив бійцями державні нагороди.

Щорічно з 2018 року в Україні 23 травня відзначається День морської піхоти.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-