Залужний обговорив із Міллі роботу Patriot та постачання далекобійних снарядів

Залужний обговорив із Міллі роботу Patriot та постачання далекобійних снарядів

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Про це повідомляється в Телеграм-каналі Головнокомандувача Збройних Сил України, передає Укрінформ.

"Розповів про масовані атаки росіян дронами та ракетами різних типів, зокрема аеробалістичними Х-47М2 «Кинджал». Подякував за комплекси Patriot та відзначив їхню ефективну роботу. У пріоритеті - додаткові системи протиповітряної оборони задля посилення захисту нашого неба. Обговорили питання необхідності постачання озброєння та боєприпасів, далекобійних снарядів зокрема. Домовилися співпрацювати і надалі", - йдеться у повідомленні.

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що детально поінформував про обстановку на основних напрямках фронту, оборонну операцію та підготовку до подальших дій.

Також Залужний привітав генерала Міллі та американських військових з прийдешнім святом - Національним днем Збройних Сил США.

Читайте також: В Офісі Президента заявляють, що ефективність «Patriot» стала великим геополітичним ударом по Росії

Як повідомляв Укрінформ, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний сказав в інтерв’ю спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром», що перемога України – це однозначно звільнення усієї окупованої території України.

«Вся територія має бути звільнена. Але цього замало. Україна як держава має зробити усе, щоб все що відбулась і розпочалось 24 лютого ніколи не повторилось. Це має бути відбудована така військова інституція, яка ніколи не дасть можливість росіянам повторити все», - сказав Залужний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-