Минулої доби Краматорськ зазнав семи ракетних ударів рф

Минулої доби Краматорськ зазнав семи ракетних ударів рф

Фото
Укрінформ
Минулої доби Донеччина перебувала під обстрілами з боку рф: сім ракет припали на Краматорськ, дві - на Костянтинівку. Зруйнована промзона та приватний сектор, постраждалих серед цивільних немає.

Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Телеграмі, характеризуючи оперативну ситуацію по області.

"Після півночі ворог завдав сім ракетних ударів по Краматорську та два — по Костянтинівці. У Краматорську пошкоджено освітній заклад, промисловий об'єкт та гаражний кооператив, у Костянтинівці — промзону. На щастя, обійшлося без жертв", - зазначив він.

Водночас Кириленко зауважив, що на Донецькому напрямку найбільш активно росіяни стріляли по Курахівській громаді. Зокрема, у м. Курахове пошкоджено тепломережі, в смт Курахівка - 3 приватні будинки. Заразом у Вовчанці — господарчі приміщення, а в Острівському — 2 будинки та літню кухню.

Читайте також: На Донеччині через обстріли загарбників минулої доби загинув цивільний

За словами очільника ОВА, протягом ночі тривали артобстріли Мар'їнки, а на ранок обстрілу з "градів" зазнала Авдіївка. Постраждалих немає.

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині ворог продовжує обстрілювати Бахмутський напрямок: минулої ночі було вбито двох людей, ще п’ятеро отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-