Через «бавовну» на херсонському комбінаті загинули 180 загарбників - розвідка

Через «бавовну» на херсонському комбінаті загинули 180 загарбників - розвідка

Укрінформ
На території Херсонського бавовняного комбінату, де розміщувався особовий склад та техніка російських загарбників, було зафіксовано чотири потужні вибухи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони в Фейсбуці.

"Внаслідок ефективних дій українських Сил Оборони, на складі №2 ТОВ «Алкоресурс» на території Херсонського бавовняного комбінату, де розміщувався особовий склад та техніка окупантів, зафіксовано 4 потужних вибухи. Наразі відомо про загибель близько 180 рашистів, яких трьома рефрижераторами вивозили за межі міста. Ще декілька десятків доставлено до медичних закладів Херсона в критичному стані", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ми встановимо особи всіх, хто приніс звірство з рф на українську землю – Президент

У ГУР зазначають, що стало відомо й про наслідки ударів українських Сил Оборони за місцями розташування загарбників в Запорізькій області. Зокрема, в районі населених пунктів Кам’янка, Гуляйполе, Пологи та Кінські Роздори – до 80 поранених, знищено до 5 одиниць військової техніки. В районі Василівки – до 15 загиблих так званих «кадирівців», які нещодавно прибули з метою проведення «фільтрації».

Крім того, в окупованому Перевальську Луганської області після влучання 6 ракет відзначено великі втрати в підрозділах ворога. Тіла кількома вантажними «Уралами» відвозили в морг лікарні Алчевська.

Також в Докучаєвську Донецької області повністю знищено склад продовольства загарбників, який був створений на території ремонтно-механічного центру.

Читайте також: путіну доведеться переглянути цілі операції в Україні - розвідка США

В селі Садок Херсонської області вогнем української артилерії знищено 4 РСЗВ «Град» загарбників.

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого по 17 вересня ліквідували близько 54 тисяч 250 російських військових.

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-