Розробляти деталі для танків потрібно у двох-трьох локаціях – Резніков

Розробляти деталі для танків потрібно у двох-трьох локаціях – Резніков

Укрінформ
Україні для зменшення ураження росіянами заводів із виробництва військової техніки, підприємства потрібно розміщувати на двох-трьох локаціях, щоб у разі знищення одного об’єкту, працювали інші.

Як передає Укрінформ, про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков під час бізнес-конференції на платформі Forbes, передає Міністерство оборони.

На думку міністра оборони, в Україні потрібно проводити диверсифікацію заводів, приміщень і цехів, де буде виготовлятися різноманітна продукція.

“Для розробки деталей для танку має бути дві-три локації. У разі знищення одного об’єкту – будуть працювати інші”, - заявив Резніков.

Читайте також: Перехід на рейки військової економіки відбувся легше завдяки приватному бізнесу – Резніков

За його словами, старі державні підприємства дуже важливі для стратегічного озброєння України.

“Ще з радянських часів система цехів, в тому числі занурених в землю, розташована так, щоб при ракетних ударах “калібром” або “іскандером”, їх працездатність не зменшилася”, - пояснив Резніков.

На його думку, будівельники мають будувати бомбосховища у нових будівлях із подвійним виходом, фільтрацією повітря, запасом води.

Читайте також: Резніков - про сценарії закінчення війни: Мінська-3 не буде, капітуляції не буде

“Треба розуміти: те, що було вчора – не буде уже ніколи. Нам треба вижити та бути успішними в новому світі з COVID-19 та росіянами-агресорами, – наголосив Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, 9 липня міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що сучасна війна продемонструвала, що саме високі технології перемагають навалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-