Для контрактників до кінця року збудують 122 казарми - Міноборони

Для контрактників до кінця року збудують 122 казарми - Міноборони

Укрінформ
До кінця поточного року планується завершити будівництво 122 казарм поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників, і ще 62 казарми побудують у першому кварталі 2019 року.

Про це заявив під час брифінгу у прес-центрі МОУ заступник начальника Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України полковник Олександр Чергінець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Загалом до кінця цього року Міноборони заплановано завершити будівництво 122 об'єктів, решту 62 об'єкти заплановано ввести в експлуатацію у першому півріччі 2019 року", - сказав він.

Чергінець нагадав, що заплановано будівництво 184 казарм поліпшеного планування для контрактників. На реалізацію проекту МОУ цьогоріч передбачено 2,6 млрд грн - на будівництво гуртожитків та підключення їх до інженерних мереж.

Читайте також: У Міноборони визначилися, коли підвищать зарплати військовим

"Наразі замовниками будівництв проведені процедури торгів по 182-ох із 184 об'єктів... За  результатами процедур закупівель з підрядними організаціями укладено 166 договорів на виконання робіт. На цей час на 150 об'єктах виконано перший етап будівництва - виконання земляних робіт, облаштування фундаментів, облаштування підлоги на відмітці ноль. По 8 об'єктах також завершено роботи другого етапу будівництва - облаштування стін першого поверху та його перекриття", - поінформував Чергінець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-