Польська влада відмовляється переглядати останні голосування

Польська влада відмовляється переглядати останні голосування

Укрінформ
Немає юридичних підстав ще раз проводити засідання Сейму і переголосовувати закони, які розглядалися правлячою партією “Право і Справедливість” (PiS) поза сесійною залою в минулу п’ятницю.

Про це в неділю, реагуючи на заклики опозиційних лідерів провести знову засідання Сейму і переголосувати останні закони, заявила речник PiS Беата Мазурек, інформує власний кореспондент Укрінформу в РП.

“Варто пам’ятати, що ми вели засідання у відповідності до закону. Такого роду ситуація, коли ми голосували в колонному залі, вже мала місце. Був кворум, тому, на мою думку, немає юридичних підстав, аби ще раз проводити засідання Сейму чи переглядати голосування”,- підкреслила Мазурек.

Вона додала, що лідери опозиції знають про легітимність рішень в Сеймі, а тому повинні більш відповідально передавати свою інформацію громадськості.

Нагадаємо, в неділю під час демонстрації лідери опозиційних партій закликали повторно провести останнє засідання Сейму, оскільки в залі, ймовірно, не було кворуму і депутатам опозиції охорона Сейму не дозволила увійти до зали, де відбувалося голосування провладної коаліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-