Син Трампа порушив закон штату - сфотографував свій бюлетень

Син Трампа порушив закон штату - сфотографував свій бюлетень

Укрінформ
Ерік Трамп, син Дональда Трампа, кандидата на пост президента від Республіканської партії, порушив закон штату Нью-Йорк, сфотографувавши свій бюлетень.

Про це повідомляє The Hill.

"Це неймовірна честь голосувати за свого батька! Він робитиме таку велику роботу для США", - написав Трамп-молодший, проілюструвавши напис фотографією свого бюлетня.

Після того, як користувачі вказали йому на порушення закону та покарання за це, Ерік видалив фото.

За таке порушення у штаты Нью-Йорк, де голосував Трамп-молодший, передбачається штраф у розмірі тисячі доларів або увязнення терміном до року.

Слід зазначити, що напередодні виборів дехто з виборців виступав з клопотанням дозволити робити селфі-знімки під час голосування, але їх було відхилено.

Нагадаємо: в США тривають президентські вибори. За підсумками останніх соцопитувань Гілларі Клінтон ще в понеділок випереджала Дональда Трампа на кілька процентних пунктів. Однак, враховуючи специфіку виборчої системи в США, кандидати змагатимуться не стільки за кількість виборців, скільки за перемогу в кожному зі штатів.

При цьому ключовими для них залишаються так звані swing-states, де шанси кандидатів приблизно однакові, а кількість виборщиків з них визначить переможця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-