Обама назвав Трампа

Обама назвав Трампа "однозначно некваліфікованим" для посади президента

Укрінформ
Чинний глава Білого дому Барак Обама вважає, що кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп однозначно не має потрібної кваліфікації для того, щоб очолити американську адміністрацію в разі перемоги на виборах.

Про це він заявив у понеділок під час виступу в Університеті штату Мічиган на мітингу в підтримку Гілларі Клінтон, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Він (Трамп – ред.) не має компетенції, щоб очолювати уряд в Америці. Він хвалиться, що є бізнесменом. Але у нас є багато чоловіків і жінок, які мали успіх у бізнесі без утискання малих компаній і робочих", - зазначив Обама.

У цьому зв'язку він підкреслив, що Трамп є "першим кандидатом" за останні десятиліття, який приховує свої податкові декларації.

"Він не платив федерального податку на прибуток роками, а це значить, що він не робить внески для наших ветеранів, він не підтримує наші війська, він не сприяє нашим видатним державним університетам", - наголосив американський лідер.

Тож, продовжив глава Білого дому, "Дональд Трамп однозначно не має відповідної кваліфікації, щоб отримати цю роботу". У цьому зв'язку президент США закликав присутніх прийти на виборці дільниці у вівторок та зробити правильний вибір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-