Українське посольство в Австралії виходить у радіоефір

Українське посольство в Австралії виходить у радіоефір

Укрінформ
Посольство України в Австралії та Українське Радіо Брісбена започаткували нову медійну ініціативу.

Передбачається, що вона дасть змогу об’єднувати всі україномовні етнічні радіостанції Австралії та надавати місцевим українцям найактуальнішу інформацію про діяльність дипустанови і отримувати ексклюзивні коментарі Посла України з найактуальніших питань.

«Це дуже амбітний проект, який ми сподіваємося реалізувати завдяки творчому запалу та технічній підтримці молодого, але вже добре відомого в Австралії Радіо Брісбена», - повідомили кореспонденту Укрінформу в Посольстві України.

Проект матиме формат регулярних радіопередач під назвою «На зв`язку з посольством», в яких представники української дипустанови розповідатимуть про завдання, що стоять перед посольством, коментуватимуть останні новини з України, знайомитимуть аудиторію з нововведеннями в українському законодавстві та надаватимуть консульські консультації.

Програми виходитимуть в ефірі Українського Радіо Брісбена, що є частиною Multicultural Radio 4 eb 98.1 fm. Редакція радіо бере на себе технічне забезпечення цього процесу та поширення інформації іншими радіостанціями.

Після ефіру програму, у вигляді подкастів, можна буде прослухати протягом тижня на сайті радіо 98,1 fm. Також планується створити архів, що буде доступний у будь-який час.

Ініціатива покликана розширити інформацію про Україну в австралійському медійному просторі, сприятиме зближенню дипустанови з українською громадою Австралії, обміну ідеями між офіційними і неофіційними представниками України в Австралії.

Окрім радіоформату проект матиме ще й інтернет-платформу у Facebook, де учасники можуть обмінюватися запитаннями та ідеями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-