Пентагон обіцяє продовжувати реагувати на виклики з боку Росії

Пентагон обіцяє продовжувати реагувати на виклики з боку Росії

Укрінформ
Дії Росії, зокрема в контексті її нинішньої агресії проти України, продовжують непокоїти оборонне відомство США, яке має намір й надалі реагувати на ці виклики, що становлять під загрозу безпеку союзників і безпосередньо США.

Це зазначив під час брифінгу у вівторок в Пентагоні речник оборонного відомства США Пітер Кук, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Існують приклади (дій Росії – ред.) впродовж останніх кількох місяців і років, які викликають наше занепокоєння. Ми будемо продовжувати реагувати на них", - зауважив Кук.

Він підкреслив, що ці питання, безумовно, будуть винесені на саміт НАТО в Варшаві, "щоб спробувати вирішити їх на колективній основі".

Кук також підкреслив, що Сполучені Штати послідовно роблять свій внесок.

"Ви можете подивитися на залучення коштів, які ми вкладаємо в наш бюджет у якості відображення всієї серйозності, з якою ми відповідаємо на виклик, кинутий Росією і іншими країнами", - зазначив речник американського оборонного відомства.

У якості прикладів, який викликає занепокоєння щодо дій Росії, представник Пентагону назвав діяльність РФ в Україні. За його словами, це одна з причин, через які Міністерство оборони США здійснює переоцінку відносин з Російською Федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-