Загроза вибуху літака порушила роботу Гамбурзького аеропорту

Загроза вибуху літака порушила роботу Гамбурзького аеропорту

Укрінформ
Загроза вибуху на борту літака німецької авіакомпанії Air Berlin призвела до тимчасової зупинки всіх польотів в аеропорту Гамбурга.

Про це в понеділок інформує FOCUS

«Незабаром після зльоту літака, що прямував курсом з Мюнхена до Гамбурга, надійшла погроза від невідомих привести в дію бомбу на борту. Гамбурзький аеропорт задіяв механізм реагування, його повітряний простір на нетривалий час було закрито», - пише видання.

Airbus A320 із 170 пасажирами і 8 членами екіпажу прямував своїм курсом увечері в неділю, коли в поліцію Мюнхена надійшов електронний лист, що повідомляв про бомбу на борту. Підписано послання було «Ісламським халіфатом Європи». Повідомлення сприйняли з усією серйозністю, оскільки воно виглядало переконливо, повідомили газеті в поліції.

Літак сів у Гамбурзі без проблем, проте на цей час було припинено рух в повітряному просторі, зльоти і посадки всіх інших суден. Airbus поставили на віддалений майданчик і провели ретельний обшук літака і багажу, ручної поклажі а також пасажирів. Вибухівка не була виявлена. Проводиться слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-