У Пентагоні розповіли, чого очікують від збільшення військ у Сирії

У Пентагоні розповіли, чого очікують від збільшення військ у Сирії

Укрінформ
Розгортання в Сирії додаткового контингенту в кількості 250 американських спецпризначенців підвищить ефективність ударних операції проти ІДІЛ та допоможе добитися істотних результатів у межах кампанії.

Про це зазначив під час брифінгу у понеділок речник Пентагону Пітер Кук, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Існуючі сили (американський контингент США в Сирії – ред.) поліпшили картину на полі бою, встановили зв'язок з місцевими силами та поліпшили наші ударні можливості в Сирії. Нові сили розширять ці дії та розвинуть можливості", - зазначив представник оборонного відомства США.

Крім того, він зауважив, що нові сили також допоможуть партнерам по коаліції збільшити тиск на ІДІЛ у нинішній критично важливий час. "Міністр оборони вважає, що ці військові допоможуть домогтися істотного результату в кампанії, спрямованої на поразку "Ісламської Держави", - підкреслив Кук.

Він також додав, що глава Пентагону виступатиме в четвер на слуханнях у Конгресі, в тому числі, з цього питання.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Барак Обама затвердив рішення перекинути до Сирії 250 американських спецпризначенців з метою посилення боротьби з терористичним угрупованням "Ісламська держава". Зараз на території Сирії дислокуються близько півсотні військовослужбовців США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-