Кириленко відповів на заяву Путіна: У російських пропагандистів трапився збій

Кириленко відповів на заяву Путіна: У російських пропагандистів трапився збій

Укрінформ
Віце-прем'єр з гуманітарних питань В'ячеслав Кириленко відповів на заяву президента РФ Володимира Путіна про нібито нездатність України провести конкурс "Євробачення" в Києві.

Про це Кириленко написав в своєму Twitter.

"Збій у програмах російських пропагандистів: Путін заявив, що ми "не здатні" провести #Євробачення2017, а Україна його УЖЕ успішно провела!" - пише Кириленко.

Раніше у понеділок на прес-конференції за підсумками міжнародного форуму "Один пояс - один шлях" в Пекіні Путін сказав: "Те, що наші структури, залучені в процес, відмовилися брати участь (у Євробаченні - ред.), думаю, вчинили правильно, тому що, на мій погляд, сьогоднішня київська влада не в змозі проводити захід подібного роду. Ті, хто хотів подивитися, завжди могли зробити це в інтернеті".

Росія в 2017 році вирішила відмовитися від участі в Євробаченні в Києві після того, як співачці Юлії Самойлової було заборонено приїжджати на територію України через її виступ в Криму.

Переможцем конкурсу Євробачення-2017 в Києві, фінал якого відбувся в суботу 13 травня, став співак з Португалії Сальвадор Собрал.

Президент України Петро Порошенко прийняв організаторів конкурсу і заявив, що Євробачення-2017 пройшло успішно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-