Порошенко переконаний, що ескапада пранкера на Євробаченні не зіпсувала свято

Порошенко переконаний, що ескапада пранкера на Євробаченні не зіпсувала свято

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко вважає, що Євробачення було організоване на дуже високому рівні і ескапада пранкера не зіпсувала свято.

Про це він сказав під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Пісня переможця - Португалії мені дуже сподобалося, дуже сподобався виступ ONUKA,  дуже сподобався виступ Джамали, дуже-дуже сподобався, якби не... але все рівно сподобався, бо  завжди знайдеться хтось, хто вискочить і щось продемонструє, вважаючи, що це є свобода», - наголосив Президент.

Він вважає, що «дуже погано, коли в такий спосіб люди знаходять можливість самовиражатися».

«200 мільйонів дивляться Україну, десятки тисяч людей, включаючи волонтерів, зробили надзусилля для того, щоб не просто зробити це свято, а показати Україну  світу, і тут вилазить одна, вибачте на слові, дупа, яка думає, що це те,що світ має бачити з України. Я точно розчарований, але вражаю, що цим нам враження від свята не вдалося зіпсувати», - підкреслив Порошенко.

Водночас він зазначив, що Євробачення було організовано на дуже високому рівні. 

«Проблема не тільки в тому, яку картинку з Києва, з України побачив світ. Проблема в тому, як Україну і Київ побачили десятки тисяч гостей. І це абсолютно важлива інформація, яка буде зараз донесена до наших європейських країн-партнерів», - зауважив Порошенко.

Він повідомив, що вчора не був присутнім на фіналі конкурсу, оскільки «проводили переговори з Жебрівським, з Аброськіним і з’ясовували, яким чином можна було допомогти тим,хто постраждали ( в Авдіївці -  ред.) і настрій, відверто кажучи,був не той».

Як повідомляв Укрінформ, пранкер вибіг на сцену і приспустив штани під час виступу Джамали під час фінальної частини конкурсу "Євробачення 2017". Охорона відразу видалила його за межі концертного залу.

Пранкера, який продемонстрував сідниці в прямому ефірі під час трансляції фіналу конкурсу "Євробачення 2017", затримано поліцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-