Гройсман хоче перевірити витрату коштів на Євробачення

Гройсман хоче перевірити витрату коштів на Євробачення

Укрінформ
Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що Україна гідно підготувалася до проведення "Євробачення-2017", але має намір перевірити, наскільки доцільно витрачалися державні коштів.

Про це він сказав в ефірі "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Як тільки буде завершено Євробачення, я особисто звернуся до всіх контролюючих органів, провести перевірку закупівель і всього іншого. Якщо все ефективно, то я потисну руку і подякую, а якщо ні - кожний, хто поставив свій підпис, буде нести за це відповідальність", - сказав Гройсман.

За його словами, перемога минулого року Джамали стала для України гордістю та викликом, з яким вдалося впоратися.

"Я нещодавно був у центрі, де підготовлена вся інфраструктура, в якому зараз проходить Євробачення, і журналісти бачили на власні очі і сьогодні бачать, що насправді Євробачення підготовлене на високому рівні... Для мене і для команди урядової це був дуже серйозний виклик, ми попрацювали, і вважаю, що результатом є те, що зараз все проходить у штатному режимі, хоча Україна піддавалась шаленій атаці і в тому числі інформаційній. Я вважаю, що настав той час, коли до українців має повертатись повага. Не треба нас вважати за другорядних людей, за країну третього сорту", - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-