Євробачення: в ArtHub представили ведучих церемонії відкриття та червоної доріжки

Євробачення: в ArtHub представили ведучих церемонії відкриття та червоної доріжки

Фото, відео
Укрінформ
Церемонію відкриття та червону доріжку пісенного конкурсу Євробачення-2017, по якій вже 7 травня пройдуть усі делегації 42 країн-учасниць, вестимуть семеро людей.

Про це повідомив режисер-постановник червоної доріжки та офіційної церемонії відкриття конкурсу Сергій Проскурня на брифінгу в ArtHub Укрінформу.

"Наші пошуки ведучих були непростими. Про декого ми одразу усе розуміли і знали, що хочемо із нашими друзями створити спільний проект, а дехто у цій групі, яку ви зараз бачите, з’явилися декілька днів тому. І я поясню логіку задуму, а також те, чому нас багато", - сказав Проскурня.

За його словами, червона доріжка розташується перед Маріїнським палацом і буде найдовшою в історії конкурсу. Вона розділена на кілька умовних станцій, кожна з яких має свій характер та атмосферу.

"Уявіть, що на вулиці Грушевського зупиняється автомобіль, з якого виходить делегація. Вона ступає на Площу Конституції біля будинку Верховної Ради України. Момент урочистий святковий і тут її зустрічають наша  чудова Тетяна Терехова (український журналіст телебачення та радіо, національний коментатор Євробачення-2017 - ред.) та мужній Слава Варда (український легкоатлет, журналіст, теле- та радіоведучий – ред.)", - розповів режисер.

Напроти входу до Маріїнського палацу співаків зустрічатиме група ведучих, які, за словами режисера, символізують українську щирість та привітність. Умовно Проскурня позначив це місце, як майданчик для світської хроніки, таблоїду та незручних запитань, які допоможуть розкрити образ співаків. Тут з гостями працюватимуть український співак, телеведучий, шоумен та продюсер Андрій Кіше, українська модель нігерійського походження Емі Грейс, а також модель та співачка Нейба Траоре.

"Дорогою наші гості зустрічатимуться із журналістами. А остання частина цієї великої локації - поблизу оглядового майданчика, бо саме там відбувається зустріч наших зірок з міжнародною фан-групою. Там будуть гості з різних країн, які подорожують світом за Євробаченням. І цю зону ми між собою назвали зоною комічною, веселою, безтурботною. Тому наш вибір ведучих впав на Анну Буткевич (актриса, радіоведуча) та Андрія Джеджулу (шоумен, телеведучий та актор — ред.). На мій погляд, саме вони можуть асоціюватися з таким драйвом, веселощами, але при цьому у них дуже складне завдання - там найдовше затримуватимуться наші гості, тому їх треба активно відривати від своїх фанів та проводжати до автомобілів", - розповів Проскурня.

Як зізнався Кіше, пошук українських телеведучих екзотичної зовнішності став певним викликом. "Майже три тижні шукали, але потім вирішили трохи проекспериментувати та знайшли цих чарівних дівчат, які тут сьогодні присутні. І зараз ми напружено працюємо, готуємо запитання, які будуть зовсім іншими, ніж у наших колег", - сказав він.

Як запевнила Тетяна Терехова, разом із Славою Вардою вона ставите учасникам пісенного конкурсу не багато запитань, аби не забирати у них час, який співаки можуть провести із фанами та журналістами.

"Сергій сказав, що у нас проста і комічна зона, а я якраз так не думаю. Але вважаю, що це компенсація за важкі будні, і я зможу провести час у фан-зоні, але все зможе зійти мені з рук. Думаю, нам буде набагато важче, бо у нас 600 акредитованих фанів, невідомо керованих чи ні, з якими треба знайти спільну мову", - сказав Джеджула.

Режисер та ведучі запевняють, що червона доріжка та офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу буде яскравою та цікавою. Її мова - англійська, але для телеглядачів, які не володіють мовою, переклад здійснюватиме відомий український радіо і телеведучий, конферансьє, генеральний продюсер національної музичної премії YUNA Павло Шилько (відомий як DJ Паша). Бюджет заходів, які пов'язані із червоною доріжкою - 2 млн 492 тис. грн. Сюди повністю увійшли творчі, режисерські, технічні інсталяції та запуски. 

Фото: Павло Багмут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-