У метро Києва поліція “ліквідувала терористів” і “звільнила заручників”

У метро Києва поліція “ліквідувала терористів” і “звільнила заручників”

Відео
Укрінформ
Правоохоронці Києва вперше провели у столичному метрополітені командно-штабні навчання.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Києва у Facebook.

У повідомленні сказано, що «ліквідувати» терористів та звільнити заручників - було основне завдання командно-штабних навчань, які київські правоохоронці вперше провели на станції метрополітену.

«За легендою, група осіб захопила у заручники пасажирів вагону, визволяти яких прибули бійці КОРДу. Спецпризначенці діяли чітко і професійно, тож звільнених людей передали колегам із поліції метрополітену, а терористів затримали», - інформує відділ комунікації поліції Києва.

Повідомляється, що до навчань також залучили фахівців кінологічної та вибухотехнічної служб.

«Навчання у метрополітені поліцейські проводили вперше. І це не показовий виступ, а відкрите тренування. Хлопці показали, як діятимуть, коли в метрополітені буде знайдена вибухівка або будуть захоплені заручники. Це, можна сказати, завершальний етап нашої підготовки до забезпечення правопорядку під час Євробачення-2017», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За словами керівника столичних правоохоронців, відкрите тренування показало готовність всіх підрозділів поліції до роботи, коли важлива координація дій служб, задіяних у проведенні спецоперації. І, що важливо, сказано в повідомленні, відбувалося все в умовах, максимально наближених до реальних подій.

«Звісно, є певні прорахунки, над якими ми працюватимемо. Але ми практично зрозуміли, як повинні діяти. Загалом можу сказати, що всі показали хороший результат», - зазначив Крищенко.

Як повідомлялося, у ніч із 27 на 28 квітня ц.р. столичні поліцейські напередодні Євробачення -2017 провели у метрополітені спільні навчання для перевірки готовності київської поліції до забезпечення публічної безпеки під час проведення конкурсу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-