Директор з виробництва Євробачення проінспектував головну сцену у МВЦ

Директор з виробництва Євробачення проінспектував головну сцену у МВЦ

Укрінформ
Усі системи у Міжнародному виставкову центрі, де проходитиме міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017", працюють належним чином.

Про це сьогодні заявив журналістам директор з виробництва шоу "Євробачення-2017" Ола Мельциг, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вже декілька днів ми проводимо репетиції за участю статистів для номерів відкриття, для інтервалу актів, і можу сказати, що всі системи працюють належним чином. Ми із нетерпінням чекаємо миті, коли привітаємо тут усіх конкурсантів, які приїдуть уже завтра», - сказав Мельциг.

Він нагадав, що готувати МВЦ до конкурсу почав ще наприкінці березня разом зі своєю командою. «Коли ми приїхали, це була лише порожня коробка, а зараз ви бачите, на що вона перетворилася. Ми витратили чимало сил, але було цікаво працювати», - додав директор з виробництва шоу.

Як зазначив продюсер конкурсної частини шоу Євробачення -2017 Крістер Бйоркман, різні елементи сцени будуть по-різному використовуватися в кожному виступі конкурсантів.

«Ми покажемо на сцені двох ваших королев Євробачення - кілька разів виступатиме Джамала, і, крім того, зі своєю новою піснею виступить Руслана», - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-